Παναθηναϊκός: Να μη δεχτεί γκολ

Ο Παναθηναϊκός με νίκη θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δεν τον χαλάει, η ισοπαλία. Άλλωστε και η ΑΕΚ, με την οποία μοιράζεται την κορυφή, αντιμετωπίζει σήμερα στο Φάληρο τον Ολυμπιακό και δεν είναι απίθανο να στραβό πατήσει.

Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους σήμερα το βράδυ παίκτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς,

προκειμένου να δώσουν τη μάχη τους με το λιγότερο δυνατό άγχος. Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό.

Αν ο Παναθηναϊκός μπει στην Τούμπα χωρίς άγχος και με πάθος, όπως μπήκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει μεγάλες πιθανότητες να γυρίσει στην Αθήνα με θετικό αποτέλεσμα.

Προσοχή λοιπόν, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς ο αντίπαλος αναμένεται να πιέσει ασφυκτικά στο ξεκίνημα. Το συνηθίζει μέσα στην Τούμπα. Είναι πολύ σημαντικό να περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα στο ξεκίνημα του αγώνα και ο Παναθηναϊκός να μη δεχθεί γκολ.

Από εκεί και ύστερα, αν οι πράσινοι ισορροπήσουν το ματς, τότε όλα μπορούν να συμβούν, αφού στην κόντρα αντεπίθεση υπάρχει μεγάλη ποιότητα και με τους ταχύτατους επιθετικούς που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να σκοράρει.

Η ομάδα του Ιβάν είναι δεδομένο ότι θα βρει χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Το ζητούμενο είναι να μη δεχτεί γκολ. Αν τα καταφέρει έχει μεγάλες πιθανότητες ακόμα και να κερδίσει το ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα