Παναθηναϊκός: Μια νίκη που θα φέρει την ηρεμία

Την ευκαιρία να αποδείξει ότι ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα, κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, (από την διακοπή και μετά).

Ο ΠΑΣ των τελευταίων αγωνιστικών εντυπωσιάζει, καθώς συνδυάζει θέαμα και ουσία.
Η μεταμόρφωση του, από την μια στιγμή στην άλλη είναι εντυπωσιακή, κάτι που πιστώνεται εξ’ ολοκλήρου στον Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος δεν άκουσε τις φωνές της εξέδρας, που ζητούσε επιτακτικά αλλαγή

προπονητή.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννενα κράτησε τον Θανάση Στάικο και δικαιώθηκε για την επιμονή του, αφού η ομάδα της Ηπείρου βρήκε το δρόμο της.

Ο συγκεκριμένος προπονητής απέδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους προκατόχους του Γιαννίκη – Μεταξά και με τη γνωστή συνταγή, δίχως μεγάλα ονόματα, έφτιαξε ξανά μια υπολογίσιμη ομάδα.

Μέσα στην έδρα του ο ΠΑΣ, κατάφερε να γυρίσει ματς από 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο απέσπασε ισοπαλία, κέρδισε την ΑΕΚ, ενώ την προηγουμένη αγωνιστική πέτυχε τεράστια νίκη παραμονής, μέσα στην Λιβαδειά.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ασφαλώς ότι η πετυχημένη συνταγή που ακολουθούν στα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια δεν αλλάζει.

Όσο άσχημο και αν είναι το ξεκίνημα, υπάρχει πίστη ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αργότερα, χάρη στην υπομονή και την σκληρή δουλειά.
Κακά τα ψέματα πρόκειται για μια ομάδα με μέταλλο, που αν την υποτιμήσεις θα σε τιμωρήσει και αυτό οι πράσινοι οφείλουν να το γνωρίζουν πολυ καλά.

Περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από την πρόσφατη ήττα μέσα στην “Αγιά Σοφιά”, νιώθει την ανάσα της ΑΕΚ, που τον πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς.

Αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα οφείλει να νικήσει σήμερα, γιατί το ματς αυτό είναι κάτι παραπάνω από κομβικό, αφού, την ίδια στιγμή η ΑΕΚ έχει σαφώς πιο εύκολη αποστολή και σε περίπτωση που υπάρξει στραβοπάτημα θα τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο.

Τις επόμενες μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει περισσότερα εργαλεία στη διάθεσή του, αφού, υπάρχει πρόθεση από την διοίκηση να κάνει μεταγραφές.

Από τις κινήσεις που θα γίνουν θα εξαρτηθούν πολλά, αφού, η ομάδα της Αθήνας είναι δεδομένο ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Με νίκη σήμερα ο Παναθηναϊκός κερδίζει χρόνο και ελπίζει ότι τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην ομάδα θα εγκλιματιστούν γρήγορα και θα βοηθήσουν άμεσα για να επιτευχθεί ο μεγαλύτερος στόχος, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα