Παναθηναϊκός: Μια ήττα δεν μπορεί να φέρει την καταστροφή

Η αποτυχημένη εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και ο αποκλεισμός, έχει επηρεάσει όπως είναι λογικό ολόκληρη την ομάδα, η οποία χρειάζεται πάση θυσία μια νίκη ψυχολογίας, για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι οφείλουν να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ του αποκλεισμού και να σηκώσουν κεφάλι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα. Τα λάθη της περασμένης Πέμπτης ας γίνουν μάθημα, γιατί σίγουρα δεν πρέπει

να επαναληφθούν σε οποιαδήποτε αγώνα. Το βράδυ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού πρέπει να τρώνε σίδερα από το “1′ έως το 90′”.

Η νίκη είναι μονόδρομος, γιατί μόνο με τους τρεις βαθμούς θα αποδείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να κόψουν στο τέλος πρώτοι το νήμα και να κατακτήσουν τον τίτλο. Αυτός άλλωστε ήταν ο μεγάλος στόχος στον Παναθηναϊκό, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η Ευρώπη όλοι γνώριζαν ότι ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Πλέον παίκτες και προπονητής, πρέπει να γίνουν μια γροθιά για αποδείξουν στον κόσμο ότι το ματς της περασμένης Πέμπτης, ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Τα τελευταία τρία χρόνια ξεκίνησε με τεράστια συλλογική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε φωνή, δύναμη και οργάνωση. Ταυτόχρονα τακτοποίησε τις τεράστιες οικονομικές του εκκρεμότητες και κινείται πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα, όπως μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού.

Θα είναι κρίμα όλα αυτά να γκρεμιστούν εξαιτίας μιας κακής εμφάνισης. Αγωνιστικά η ομάδα περνά μια δύσκολη φάση, ωστόσο, έχει τις δυνατότητες να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα συναντήσει στις εγχώριες διοργανώσεις. Δυνατότητες υπάρχουν και σίγουρα δεν πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο, σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή. Αν έχουν γίνει κάποια λάθη, μπορούν να διορθωθούν. Άλλωστε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός το 2024 να είναι πιο δυνατός.

Keywords
Τυχαία Θέματα