Παναθηναϊκός: Λαμπάδα στο μπόι του Μαντσίνι

Κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Μπράγκα, οι πράσινοι έκαναν ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. 

Στην επανάληψη, ωστόσο, οι πορτογάλοι έπιασαν στον ύπνο τον Παναθηναϊκό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. 

Η ελληνική ομάδα αντέδρασε, ωστόσο ο Σπόραρ κλώτσησε την τεράστια ευκαιρία που του έδωσε ο Μαντσίνι να σκοράρει και να γίνει ήρωας. Γκολ από αυτά που δεν χάνονται… 

Αν ο Σλοβένος είχε ισοφαρίσει, σε εκείνο το κρίσιμο χρονικά σημείο, ο Παναθηναϊκός

είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχανε αυτό το ματς. Ακολούθησε ένα ακόμη γκολ που τον έστειλε προσωρινά στο καναβάτσο. 

Από εκείνο το σημείο και ύστερα μίλησε η θέληση των παικτών της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και φυσικά ο υπέροχος Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του και έδωσε το φιλί της ζωής στο 95′, με εξαιρετικό πλασέ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα της Μπράγκα. 

Ένα γκολ που κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην ρεβάνς που θα γίνει στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας

Αν ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τρίτη, έχοντας 65.000 κόσμο στο πλευρό του, πραγματοποιήσει εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου, τότε μπορεί να τα καταφέρει. 

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να παραμείνει προσηλωμένος στο στόχο του από το 1′ έως το 90′ και να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε στο β’ 45λεπτο.Η Μπράγκα είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά όχι κάποιο ανίκητο θηρίο. Στην άμυνα έχει χτυπητές αδυναμίες. 

Επίσης δεν έχει την βαριά φανέλα της Πόρτο, ή της Μπενφίκα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. 


ΥΓ 1 : Αν με τέσσερις προπονήσεις ο Γουίλιαν Αράου παρουσίασε τόσο καλή εικόνα, τότε σε ένα μήνα είναι βέβαιο ότι θα “βγάζει μάτια”. Τρομερή ποιότητα και κινήσεις που θυμίζουν κάτι από Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος χαφ ζητάει μπάλα, θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες και παίζει με ψηλά το κεφάλι. Επίσης μαρκάρει καταπληκτικά και δεν φοβάται να κάνει τάκλιν. Στα λίγα λεπτά που έπαιξε καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια σπουδαία – ποιοτική μεταγραφή που θα δώσει λύσεις στην ομάδα του τριφυλλιού. 

Keywords
Τυχαία Θέματα