Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη επί της δεύτερης ομάδας

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε την Κυριακή (25/09) με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, προκειμένου οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διατηρήσουν το ρυθμό τους λόγω της διακοπής για το Nations League. To παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και διήρκησε δύο 35λέπτα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε

με 2-1 τη δεύτερη ομάδα. Το σκορ άνοιξε ο Πούγγουρας με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρντ. Στο 56ο λεπτό ο Βαγιαννίδης με ωραία ατομική ενέργεια κάνει το 2-0 για την πρώτη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός Β’ μείωσε με τον Εμπό, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ηλιάδη που τραυματίστηκε.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.


Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45’Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ.τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ).

Ο Γιάννης Κώτσιρας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έκανε αποφόρτιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα