Παναθηναϊκός: Χωρίς πέντε βασικούς και rotation από τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Χωρίς πέντε βασικούς και rotation από τον ΜπόλονιntzouaniΤετ, 02/10/2021 - 15:25

 

Οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Αργύρη Καμπετσή, Γιοάν Μολό. Μαουρίσιο και Μπαρτ Σχένκεφελντ έμειναν εκτός αποστολής του αγώνα Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρουν "ανάσες" ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες των τραυματιών Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σαβιέρ, ενώ στις επιλογές του τεχνικού του Τριφυλλιού βρίσκονται όλοι οι νεοαποκτηθέντες. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ "Ανάσες" σε πέντε βασικούς παίκτες δίνει ο Λάσλο Μπόλονι ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής. Στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 15:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα