Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία για τους «πράσινους»-το μυαλό στη Ρεν

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε, επέστρεψαν την Δευτέρα στο Κορωπί για να προπονηθούν καθώς ακολουθεί το ματς με τη Ρεν.

Οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, αντιμετωπίζουν την Γαλλική ομάδα εντός έδρας και θέλουν τη νίκη

που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου.

Από την προπόνηση, απουσίαζε ο Χουάνκαρ, που διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο. Ο Κλεϊνχέισλερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν συνέχισαν τη θεραπεία τους

Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε, προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μετά τα θλιβερά γεγονότα του «Καραϊσκάκης» που οδήγησαν στον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο οποίος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κατέληξαν με παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ατομικό ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απουσίασε φυσικά ο Χουάνκαρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα