Παναθηναϊκός: Αναμονή για τους... στόπερ ενόψει ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Αναμονή για τους... στόπερ ενόψει ντέρμπιntzouaniΔευ, 11/16/2020 - 14:34

 

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι "αιωνίων" και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς πέρα από την ενσωμάτωση των διεθνών περιμένουν και την επιστροφή των κεντρικών τους αμυντικών στις προπονήσεις! 

Το τελευταίο διάστημα

τόσο ο Αχιλλέας Πούγγουρας, όσο και ο Φραν Βέλεθ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να μπουν σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Η εκτίμηση των ανθρώπων του ιατρικού τιμ του Τριφυλλιού είναι ότι τουλάχιστον ο Βέλεθ θα προλάβει το ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ ερώτημα παραμένει η κατάσταση του Πούγγουρα, ο οποίος ακόμα δεν έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι "αιωνίων" και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα. Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 14:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα