Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι ομάδες με τους περισσότερους παίκτες στους ημιτελικούς

Ποιοι είναι όμως οι σύλλογοι με τους περισσότερους παίκτες, παρόντες στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Μπάγερν Μονάχου-6 παίκτες

Η Μπάγερν Μονάχου διαθέτει τους περισσότερους παίκτες στις τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με έξι. Οι πρωταθλητές της Bundesliga εκπροσωπούνται στους τρεις από τους τέσσερις ημιτελικούς, με τέσσερις από τους έξι παίκτες τους, τους Κομάν, Ερναντές, Παβάρ και Ουπαμεκανό, οι οποίοι αγωνίζονται στη γαλλική ομάδα. Συμμετέχουν επίσης

ο Κροάτης Στάνιτσιτς και Μαζράουι από το Μαρόκο, αλλά δεν υπάρχει παρουσία στην Αργεντινή. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των ημιτελικών, η Μπάγερν θα έχει τουλάχιστον έναν παίκτη στον τελικό.

Ατλέτικο Μαδρίτης-5 παίκτες

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης υπάρχει μια «βαριά» ατμόσφαιρα «Albiceleste». Ο Άνχελ Κορέα, ο Ναουέλ Μολίνα και ο Ροντρίγκο Ντε Πολ είναι όλοι μέλη της ομάδας της Αργεντινής, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν θα παραμείνει πλέον μόνιμα στη Μαδρίτη έχοντας φύγει για τη Μπαρτσελόνα λίγο μετά τη νίκη της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο εφεδρικός Κροάτης τερματοφύλακας Γκρίμπιτς ολοκληρώνει το σετ.

Σεβίλλη-5 παίκτες

Εάν τόσο η Αργεντινή όσο και το Μαρόκο φτάσουν στον τελικό, οι οπαδοί της Σεβίλλης θα είναι ευχαριστημένοι καθώς θα έχουν εγγυημένο νικητή Παγκοσμίου Κυπέλλου, από την ομάδα τους. Ο τερματοφύλακας του Μαρόκου Μπόνο ήταν αναμφισβήτητα ο πιο εντυπωσιακός παίκτης των Μαροκινών στο Κατάρ με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, ενώ ο Εν-Νεσίρι έχει επίσης απολαύσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με δύο γκολ μέχρι στιγμής. Η ομάδα της Σεβίλλης στην Εθνική Αργεντινής αποτελείται από τους Ακούνια, Πάπου Γκόμες και Μοντιέλ.

Ρεάλ Μαδρίτης-4 παίκτες

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνήθως μεγάλο αριθμό παικτών σε κάθε τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την τάση της για απόκτηση παγκόσμιων σούπερ σταρ, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα εκπροσωπηθεί στον τελευταίο αγώνα του Κατάρ.

Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 2018, Λούκα Μόντριτς, θα χρειαστεί οι συμπαίκτες του στη μεσαία γραμμή να είναι ξανά σε κορυφαία φόρμα για να σταματήσουν την Αργεντινή, ενώ το νεαρό δίδυμο Καμαβινγκά και Τσουαμενί θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο. Έχουμε μετρήσει και τον Καρίμ Μπενζεμά, γιατί είχε κληθεί αρχικά στην Εθνική Γαλλίας.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-4 παίκτες

Η δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση της Κροατίας στον ημιτελικό, είναι καλά νέα για τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς συστήθηκε στον κόσμο με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, ενώ ο Μπρούνο Πέτκοβιτς σημείωσε ένα ζωτικής σημασίας γκολ στην ισοφάριση εναντίον της Βραζιλίας, πριν από τον θρίαμβο της διαδικασίας των πέναλτι. Ο Μίσλαβ Όρσιτς χρησιμοποιήθηκε με φειδώ και ο σέντερ μπακ Γιόσιπ Σούταλο, δεν έχει ακόμη εμφανιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα