ΠΑΕ Άρης: "Δεν φοβόμαστε την Επιτροπή Δεοντολογίας"

ΠΑΕ Άρης: "Δεν φοβόμαστε την Επιτροπή Δεοντολογίας"edadaΠαρ, 03/05/2021 - 13:42

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (5/3) η ΠΑΕ Άρης, στην οποία τονίζει ότι δεν έχει ο σύλλογος κάτι μεμπτό, για να φοβηθεί οποιονδήποτε έλεγχο από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Αντιθέτως, υποστηρίζουν οι "κίτρινοι", είναι στη διάθεση της Επιτροπής για ό,τι χρειαστεί.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε την ανακοίνωση απαντώντας σε σημερινό (5/3) δημοσίευμα που τη θέλει να εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστογραφίας, και συγκεκριμένα

του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή με το όνομα Borce Laskov, γεννηθέντα το 1999. Όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, από το σύλλογο δεν έχει φύγει κι άρα δεν έχει κατατεθεί ποτέ φάκελος στη Λίγκα ή στην ΕΠΟ ή οπουδήποτε αλλού για τον παίκτη αυτόν . Άρα, λένε οι "κίτρινοι", δεν υπάρχει θέμα για την ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

"Αναφορικά με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται.

Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε…

Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ας ψάξουν εκεί…"

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, στην οποία τονίζει ότι οι "κίτρινοι" δεν φοβούνται οποιονδήποτε έλεγχο, διότι ο σύλλογος είναι καθαρός και δεν εμπλέκεται στην υπόθεση πλαστογραφίας του συμβολαίου του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή, Borce Laskov Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 13:42 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα