Ούτε ο Μαρτίνς το περίμενε

Ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τόσο καλή εμφάνιση από την ομάδα του δεν την περίμενε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όχι γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Κάθε άλλο… Αλλά επειδή λίγα 24ωρα νωρίτερα είχαν δώσει ένα άκρως απαιτητικό ματς στην Αγγλία –τη ρεβάνς με την Μπέρνλι- σπαταλώντας μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Και έπειτα, την Παρασκευή είχαν και το ταξίδι της επιστροφής από το Μάντσεστερ στα Σπάτα διάρκειας τεσσάρων ωρών. Επομένως,
που χρόνος για ξεκούραση.

Κι όμως, οι παίκτες του είχαν φρεσκάδα και εμπνεύσεις κόντρα σε έναν (ακόμη) αντίπαλο που εφήρμοσε μαζική άμυνα με στόχο να μπλοκάρει τους «ερυθρόλευκους» στο σπίτι τους. Ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλη η διάθεση των ποδοσφαιριστών του Μαρτίνς για το τρίποντο με καλό θέαμα, που η νίκη με το εντυπωσιακό 5-0 είναι απολύτως δίκαιη. Μάλιστα, οι «Πειραιώτες» έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Με το τελευταίο σφύριγμα, ο κόσμος του Ολυμπιακού όχι απλώς αποθέωσε τους παίκτες της ομάδας του όπως και τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά φώναξε ένα σύνθημα που είχε καιρό να ακουστεί στο Φάληρο: «Ετσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Πραγματικά, η εμφάνιση των «Πειραιωτών» μόλις λίγα μέτρα μακριά από την εκκίνηση της περιόδου, ήταν βγαλμένη μέσα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά όνειρα των οπαδών τους. Προφανώς και κάτι καλό δημιουργεί ο Πορτογάλος τεχνικός.

Φυσικά έχει και τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνει τη δουλειά του. Και από την Κυριακή το βράδυ, στη διάθεσή του βρίσκεται και ένας εξόχως ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στο Λιμάνι. Περισσότεροι από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού τον υποδέχθηκε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, ενώ γενικότερα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του Πειραιά επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός από την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής. Η επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο με τα «ερυθρόλευκα», αναμένεται πια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Keywords
Τυχαία Θέματα