Ουνιόν Βερολίνου – Άγιαξ 3-1: Με φλόγα πρόκρισης και ουσία από την άμυνα! (hls)

Από νωρίς έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων καθώς στο 17’, έπειτα από σουτ του Ντεκί η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπάσεϊ και ο Ισπανός διαιτητής Ντε Μπρούγκος αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδειξε το σημείο του πέναλτι. Από εκεί ο Ρόμπιν Κνότσε έκανε το 1-0.
O «Αίαντας» προσπάθησε να αντιδράσει δίχως όμως να βρει ουσία στην πίεσή του και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Κροάτης Γιουράνοβιτς πέτυχε το 2ο των Βερολινέζων.
Το καλό με την ομάδα του Άμστερνταμ ήταν πως κατάφερε να βρει ανάσες μειώνοντας με το Γκανέζο Κούντους στο 47’, όμως πριν καλά – καλά σκεφτούν οι φιλοξενούμενοι

την προοπτική της ανατροπής των δεδομένων, ένας άλλος… αμυντικός (!) της Ουνιόν, ο Ολλανδός Ντέκι – ο έτερος της οπισθοφυλακής – με κεφαλιά έκανε το 3-1 στο 50ο λεπτό!
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι δεν έχασαν τον έλεγχο του ματς ως το φινάλε όπου πανηγύρισαν μια μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ) 3-5-2
Ρόνοου – Λέϊτε, Κνότσε, Ντέκι – Γιουράνοβιτς (94’ Τρίμελ), Χάμπερερ, Κεντίρα, Λαϊντουνί (65’ Θόρσμπι), Ρουσιγιόν (94’ Ρουσιγιόν) – Μπέκερ (85’ Μπέκερ), Μπέρενς (65’ Σιεμπατσέου).
Άγιαξ (Τζόνι Χέϊτιγκα) 3-4-3
Ρούλι – Ρενς (84’ Φρανσίσκο Κονσεϊσάο), Τίμπερ, Μπάσεϊ – Άλβαρες, Τέϊλορ, Μπερχίς, Κλάασεν (74’ Μπρόμπεϊ) – Κούντους, Μπέρχβαϊν (80’ Λούκα), Τάντιτς



.

Keywords
Τυχαία Θέματα