Ούνικς – Μπαρτσελόνα 70-64: Ο Τζον έκλεβε, ο Λορένζο σκόραρε (hls)

Οι Ρώσοι βάσισαν τη νίκη τους στην εξαιρετική τους άμυνα, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο περιόρισε τους Καταλανούς μόλις στους 29 πόντους και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Ούνικς μπήκε ορμητικά στο ματς με τον Τζον Μπράουν να σκοράρει 11 πόντους και να κλέβει 4 μπάλες, όμως έκανε και η ίδια αρκετά λάθη με αποτέλεσμα το 15-14 του δεκαλέπτου. Η Μπάρσα έτρεξε 10-0 με τον Χίγκινς να σκοράρει δις από μακριά, όμως η αφύπνιση του Λορένζο

Μπράουν μάζεψε τη διαφορά στο 31-35 του ημιχρόνου.

Το μομέντουμ άλλαξε στην τρίτη περίδοο, με την άμυνα της Ούνικς να κλειδώνει την Μπαρτσελόνα, η οποία έπαιρνε λύσεις μόνο από τον Χίγκινς. Ο Αμερικανός εκμεταλλεύτηκε κάποιες καίριες πάσες του Καλάθη που επέστρεψε μετά τις 17 Νοέμβρη, όμως δεν είχε τον απαιτούμενο ρυθμό και διάρκεια. Προϊόντος του χρόνου η Ούνικς πήρε διαφορές (54-48 στο 30΄) και συνεχίζοντας την στιβαρή αμυντική παρουσία βρήκε στο πρόσωπο του Λορένζο Μπράουν τον παίκτη που της έδωσε το διψήφιο προβάδισμα του 66-56. Η Μπάρσα μείωσε ως το 66-61, αλλά ο Χίγκινς αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο και η νίκη πήγε φυσιολογικά στους γηπεδούχους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα 7 κλεψίματα του τρομερού Τζον Μπράουν (νέο ρεκόρ καριέρας και ρεκόρ σεζόν), τα 7 λάθη του Χεζόνια αλλά και το double double του Κροάτη με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα