Οπαδός της Serie A ο Τόρες

Την ελπίδα ότι το ιταλικό πρωτάθλημα θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό τα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο Φερνάντο Τόρες, που δηλώνει ήδη εντυπωσιασμένος από τη μέχρι τώρα άνοδό του.
Ο Ισπανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από τη Μίλαν τη σεζόν 2014-2015, αλλά πέτυχε μόνο ένα γκολ σε δέκα εμφανίσεις. Ωστόσο, αναφέρθηκε στη θετική ανάμνηση από τη θητεία του στο Σαν Σίρο. «Στη Μίλαν έπαιξα μόνο σε δέκα ματς και δεν είχα πολύ χρόνο για να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνει
ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά μου έκαναν έντονη εντύπωση αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν ο τεχνητός χλοοτάπητας στο γήπεδο της Τσεζένα, που με πήγε αρκετές δεκαετίες πίσω, αλλά και η μοναδική ατμόσφαιρα στο Ολίμπικο», εξήγησε. «Οι ομάδες του Μιλάνου; Η απουσία τους από τα ευρωπαϊκά γήπεδα αποτελεί σημαντικό πρόβλημα, αλλά ευτυχώς είχαμε τη Γιουβέντους παρούσα σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήθελα βέβαια να δω ένα πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα, με περισσότερες ομάδες ικανές να κατακτήσουν τον τίτλο. Θα γινόταν πολύ πιο συναρπαστικό έτσι», επέμεινε.
Keywords
Τυχαία Θέματα