Ολυμπιακός: Ζεστός ο κόσμος για το “restart”

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού βρίσκεται σε μεταβατική διαδικασία, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες τη σεζόν που έρχεται. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε αποφασιστικότητα, προχωρώντας στην πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, επενδύοντας στην ποδοσφαιρική λογική. Αυτή η κίνηση έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού

να αδημονούν για την επόμενη σεζόν και αυτό απωτυπώνεται στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς μόνο απ’ το διαδίκτυο έχουν ήδη διατεθεί 1.500 κάρτες! Να θυμίσουμε πως από αύριο (01/06) ξεκινά η διάθεση απ’ τα εκδοτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” απ’ τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέσεις που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022-23.

Keywords
Τυχαία Θέματα