Ολυμπιακός Β-Παναθηναϊκός Β 3-1: “Ερυθρόλευκη” κυριαρχία! (vid)

Την πρώτη του νίκη στην Super League 2 σημείωσε ο Ολυμπιακός Β, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού Β για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 26ο λεπτό, με τον Τσέλιο να σουτάρει από πλάγια θέση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενόπουλου.

Η

ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα διπλασίασε τα τέρματά της στο 49′, όταν ο Κωστούλας πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, προχώρησε, έφτασε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ξενόπουλο για το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός Β αντέδρασε και στο 51′ μείωσε σε 2-1 με εξαιρετικό γκολ του Γιάννη Σαρδέλη, ο οποίος πέρασε στο ματς με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Οι “πράσινοι” κέρδισαν πέναλτι στο 63′ σε μαρκάρισμα του Καρακούτη στον Σιδερά. Ο Μπιλάλ εκτέλεσε, αλλά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Στο 76′ ο Παπαδούδης μπλόκαρε το σουτ του Καλοσκάμη και δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός Β “καθάρισε” το ματς με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος είδε τον Ξενόπουλο να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 3-1.

Στο 84′ ο Μπιλάλ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κουτσίδης πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή αποτρέποντας το 3-2.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουτσίδης, Μαρίνος, Ι. Ιμπαγάσα, Κωστή, Κωστούλας, Καράκουτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Λαμψιάς, Καραμπάς, Μπιλάλ.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:
Keywords
Τυχαία Θέματα