Ολυμπιακός: Το ημερολόγιο του ντέρμπι

Ολυμπιακός: Το ημερολόγιο του ντέρμπιvkonstanΣάβ, 11/21/2020 - 11:49

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων για Super League και Champions League,

αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό απόψε στο Φάληρο (19.30, NS1HD). Η τελευταία εβδομάδα ήταν πραγματικά "φρενήρης" για τον Ολυμπιακό σε διαφορετικά μέτωπα! 

Αρχικά απασχόλησε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο, που εκφράστηκε κυρίως από ρεπορτάζ και δημοσιεύματα του πορτογαλικού και αγγλικού τύπου. Ο Πορτογάλος έχει άριστη στατιστική εικόνα, όπως παρουσιάσαμε με τη βοήθεια της Opta.

Το φιλικό με τον Ατρόμητο και η ήττα 5-2 στον Ρέντη ήταν παραφωνία για τον Πέδρο Μαρτίνς, που δούλεψε με όσους δεν είχαν κάλεσμα από τις εθνικές τους ομάδες και αρκετά παιδιά της ακαδημίας. Ο Χοσέ Χολέμπας τραυματίστηκε σ' εκείνο το ματς και αναδείξαμε τη χρησιμότητα του Ραφίνια και ως αριστερού οπισθοφύλακα!

Καθώς οι υποχρεώσεις των διεθνών του Ολυμπιακού έτρεχαν, τα άσχημα νέα ήρθαν από Αίγυπτο και Μαρόκο. Ο Αχμέντ Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θετικοί στον κορωνοϊό και κάπως έτσι οι Πειραιώτες έχασαν το... 65% των φετινών γκολ τους πριν απ' το μεγάλο ντέρμπι. 

Οι κλήσεις στις εθνικές ομάδες αποτελούν τιμητική διαδικασία για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά τη φετινή σεζόν εξαιτίας κυρίως της πανδημίας. Μέσα απ' το novasports.gr απαριθμήσαμε αυτά τα προβλήματα και στη συνέχεια ήρθε η ανεπίσημη αντίδραση της Λίνας Σουλούκου και η επίσημη επιστολή των Πειραιωτών προς τη FIFA!

Στην προπόνηση της Πέμπτης προέκυψε ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος θα χάσει μια σειρά κρίσιμων ματς εξαιτίας μιας θλάσης. Την περσινή σεζόν ο Βαλμπουενά έλειψε ξανά, αλλά ο Ολυμπιακός δεν... έκλαψε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς την ίδια μέρα μίλησε για το πλάνο του εν όψει Παναθηναϊκού και έκανε σαφές πως θέλει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο απ' τον Κώστα Φορτούνη. Λίγη ώρα αργότερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι, στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο novasports.gr, έσταζε μέλι για τον Ολυμπιακό και μοίρασε ευχές για επιτυχία στο Champions League! Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έδειξε να μην επηρεάζεται από τις απουσίες, πιστεύοντας απόλυτα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι χωρίς τους Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Βινάγκρε, Παπαδόπουλο και Μπρούνο. Πήρε όμως τον 18χρονο Τάσο Τσέλιο. Ποιος είναι ο Τσέλιος; Διαβάστε και δείτε ό,τι χρειάζεστε εδώ!

Όπως είπαμε ήταν μια "φρενήρης" εβδομάδα για τον Ολυμπιακό με ειδήσεις σε όλα τα μέτωπα. Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς κατέστρωσε τα σχέδια του και για τη νίκη στο "αιώνιο" ντέρμπι.  Είναι πολύ πιθανό ο Κώστας Φορτούνης να βρεθεί στην κορυφή του σχήματος του Μαρτίνς. Δεν θα είναι βάπτισμα για τον Έλληνα μέσο επί Μαρτίνς. Έχει ξανασυμβεί, δείτε εδώ πότε!

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρούμπεν Σεμέδο Ραφίνια Λίνα Σουλούκου Ματιέ Βαλμπουενά Ανδρέας Μπουχαλάκης Κώστας Φορτούνης Τάσος Τσέλιος Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Σταθμοί και γεγονότα μέχρι το μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό. Article publish on Σάβ, 11/21/2020 - 11:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα