Ολυμπιακός: Στο Ηράκλειο απογειώθηκε το 4-3-3 και ο Καμαρά

Ολυμπιακός: Στο Ηράκλειο απογειώθηκε το 4-3-3 και ο ΚαμαράvkonstanΚυρ, 11/08/2020 - 09:11

Το ταξίδι στο Ηράκλειο είναι μια εκ των πραγμάτων δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες

δεν έχουν κερδίσει ούτε μια φορά μακριά απ' το Φάληρο τη φετινή σεζόν και αυτό προσθέτει άγχος στα πόδια τους. Όταν μάλιστα αντίπαλος είναι ο ΟΦΗ, τα προβλήματα είναι δυνατόν να πολλαπλασιαστούν, καθώς πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δημιουργική και επιθετική ομάδα, ακόμα και στην κακή της μέρα. Αν ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη νίκη εκτός έδρας στη σεζόν, ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη νίκη στο "Θ. Βαρδινογιάννης". 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Χολέμπας για τον ανταγωνισμό με Βινάγκρε!

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα έχει δει... όλα τα τελευταία δύο χρόνια στο Ηράκλειο. Από την απρόσμενη ήττα τον Οκτώβριο του του 2018, που για πολλούς αποτέλεσε προάγγελο απώλειας του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, ως την επικράτηση τον Ιανουάριο του 2020 με γκολ του Μαντί Καμαρά, που αντίστοιχα απογείωσε τον ίδιο, αλλά και τους "ερυθρόλευκους" στον δρόμο για τον τίτλο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Εμβιλά, η εθνική Γαλλίας και ο Ολυμπιακός!

Ήταν η πρώτη φορά που ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τον Καμαρά έναν ρόλο ραμμένο στα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά στο 4-3-3 του Ολυμπιακού, αιφνιδιάζοντας τον Γιώργο Σίμο στην σκακιέρα του "Γεντί Κουλέ". Ο Μαντί Καμαρά έπαιξε τότε ψηλά ανάμεσα σε Κουτρουμπή και Γιαννούλη, ως κορυφή του ισοσκελούς τριγώνου που σχημάτιζε με Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Μαρτίνς θέλει νίκη - πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ!

Ήταν το σύστημα με το οποίο ο Ολυμπιακός δημιούργησε πονοκεφάλους σε αντιπάλους από διαφορετικά ποδοσφαιρικά ράφια και απογείωσε τη μετοχή του Μαντί Καμαρά. Δεν ήταν τρικ, ήταν η σφραγίδα του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και στο γήπεδο μεταφράστηκε με διαρκή πίεση, καλή κυκλοφορία μπάλας και άμυνα με επιθετικές τάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα με ΟΦΗ

Στο σημερινό παιχνίδι (15.00, Novasports1HD) ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ξανά από κάτι φρέσκο, για να ξεκολλήσει απο τα άνυδρα πρώτα ημίχρονα και να πανηγυρίσει για το πρώτο "διπλό" στη σεζόν. 

Off Off vkonstan Off Off Ολυμπιακός ΟΦΗ Πέδρο Μαρτίνς Μαντί Καμαρά Ο Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον ΟΦΗ, έδωσε ουσία σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική ιδέα! Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 09:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα