Ολυμπιακός: Πως σ’ ένα “απόγευμα” απογείωσε την αριστερή πτέρυγα! (videos)

Ο Αντόνιο Κορδόν κατάφερε να λύσει με επιτυχία τον γρίφο του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής, με την απόκτηση (σχεδόν ταυτόχρονη) των Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς. Ο Ορτέγκα αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κάμπτουν την όποια αντίσταση της Βελέζ Σάρσφιλντ με εφόδιο τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”. Ολυμπιακός

και Βελέζ συμφώνησαν με ένα ποσό γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 90% του ποδοσφαιριστή, ενώ το υπόλοιπο 10% υπολογίστηκε ως μπόνους επίτευξης στόχων απ’ τον ποδοσφαιριστή. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς αποτελεί έναν παίκτη ο οποίος με βάση τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, ανήκει στο επάνω ράφι της ποδοσφαιρικής πιάτσας.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε πολλούς παράγοντες για να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος του στοίχισε το σύνολο της περασμένης σεζόν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να φτάσει στην επανεκκίνηση. Παράλληλα το καθεστώς σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ ήταν ιδανικό για τον δανεισμό ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια αποκτήθηκε απ’ την Μπάγερν Μονάχου, ως μια μονάδα με σπουδαία προοπτική. Απ’ τους δύο παίκτες τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας τον έχει ο Ορτέγκα, ενώ ο Ρίτσαρντς ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα