Ολυμπιακός: Παίζει με την αυθεντική ομάδα του… Μεσίνα

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την όποια ενέργεια κατανάλωσε εκεί έχει να αντιμετωπίσει μία από τις πιο σταθερές ομάδες στην Ευρωλίγκα, την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ωστόσο, επίσης προέρχεται από την κατάκτηση του δικού της Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Μεσίνα ειδικά από την έναρξη του 2022 και έπειτα δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και παίζει ποιοτικό μπάσκετ με παίκτες που εκτός όλων των άλλων έχουν τεράστια εμπειρία από την διοργάνωση.

Στον Ολυμπιακό δε φτάνει να είναι απλά συγκεντρωμένος.

Απαιτούνται αποθέματα ενέργειας, απόλυτος έλεγχος των ριμπάουντ, όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, αλλά κυρίως προσωπική άμυνα που θα κάνει τους φιλοξενούμενους να νιώσουν άβολα.

Η Αρμάνι παίζει πλέον πολύ καλά το παιχνίδι μακριά από την μπάλα, σε κάθε της πεντάδα έχει έναν δεύτερο δημιουργό ψηλό και σε αυτό το κομμάτι ο Κάιλ Χάινς δείχνει να είναι ο παίκτης κλειδί στην ποιότητα της.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να ανακτήσει τις δυνάμεις του από την Κρήτη να είναι πολύ επιθετικός και γεμάτος ενέργεια, διαφορετικά κινδυνεύει να εγκλωβιστεί στο ρυθμό των Ιταλών και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Όσον αφορά τη δική του επίθεση, η γνωστή του τακτική να μεταφέρει πολύ συχνά την μπάλα από την δυνατή την αδύνατη πλευρά θα τον βοηθήσει, αν γίνει σωστά, να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει συνθήκες σωστής εκτέλεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα