Ολυμπιακός: Παίκτης των ερυθρολεύκων ο Γκαστόν Ερνάντεζ

Στην Αργεντινή θεωρείται τελειωμένο καθώς το ένα μετά το άλλο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο.

Ο 26χρονος κετρνικός αμυντικός τα έχει σε όλα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ίδιος αισθάνεται έτοιμος για την πρόκληση και φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός

έχει ήδη στις τάξεις του τους Έσσε και Ορτέγκα. Έμενε λοιπόν το “οκ” της ομάδας, η οποία δεν ήθελε να δώσει τον παίκτη από τώρα. Όμως τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς και το γεγονός πως η Ελληνική ομάδα ανέβασε κοντά στα 4εκ ευρώ την προσφορά της, έκαμψαν τις αντιστάσεις και σήμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο παίκτης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων. Ο παίκτης δεν προπονήθηκε με την Σαν Λορέντσο κάτι που επιβεβαιώνει το ότι πλέον μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ο Γκαστόν Ερνάντες αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Παίκτης, Γκαστόν Ερνάντεζ,olybiakos, paiktis, gkaston ernantez