Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ είναι προετοιμασμένος για τον πονοκέφαλο “Σωκράτη”

Τα νέα δεν μοιάζουν ευχάριστα για την αγωνιστική εικόνα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ (27/10, 22.00, MC LIVE Novasports.gr) για την 4η αγωνιστική του Europa League. Ο έμπειρος

στόπερ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και δύσκολα θα προφτάσει το “τρένο” της αποστολής, ακόμα δυσκολότερα εκείνο της ενδεκάδας στη Γερμανία. Ο Μίτσελ θα πρέπει να βρει τη “χρυσή τομή” για ένα πολύ απαιτητικό, αλλά και κομβικό παχινίδι για την ευρωπαϊκή συνέχεια των Πειραιωτών.

Ο Μίτσελ θα πάρει τις αποφάσεις του μέσα στην εβδομάδα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Μίτσελ έχει κάνει σπουδαία κίνηση με την ενεργοποίηση απ’ το… πουθενά του Ανδρέα Ντόη. Ο νεαρός αμυντικός ψήθηκε ταχύτατα μέσα από καλές εμφανίσεις, αλλά και από λάθη που προσφέρουν στον Ισπανό τεχνικό μια επιλογή με ρίσκο, αλλά και προοπτική. Από εκεί και πέρα ο Παπέ Σισέ έχει μείνει στα… πιτς λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, αλλά και λόγω της ψυχολογικής πίεσης που δέχτηκε μετά απ’ όσα ακολούθησαν το 0-3 απ’ την Καραμπάγκ.

Ο Εμβιλά έτοιμος για “νέο” ρόλο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η κακή αγωνιστική εικόνα του Ουσεϊνού Μπα και η έλλειψη παιχνιδιών απ’ τον πρόσφατα επανακάμψαντα από τραυματισμό, Παναγιώτη Ρέτσο, πιθανότατα να στείλουν τον Γιάν Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας, αν και αυτό θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις της εβδομάδας. Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα βαδίσει με σημαντικά προβλήματα σ’ ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Bundesliga -παρά το μέτριο φεγγάρι της-.

Keywords
Τυχαία Θέματα