Ολυμπιακός: Μιλάει με Πετρούσεφ και περιμένει

Είναι γνωστό και δεν το έχουν κρύψει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πως κοιτάζουν την αγορά και αν βρεθεί η ιδανική περίπτωση, τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, τον οποίο έχει στο μπλοκάκι του ο Γιώργος Μπαρτζώκας για αρκετό καιρό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις όσο ο Σέρβος βρισκόταν στους Σίξερς. Η ανταλλαγή στους Κινγκς έμπλεξε περισσότερο

την κατάσταση, καθώς ο παίκτης περίμενε να δει ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας για εκείνον.

Ο Σέρβος παίκτης δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στους Σακραμέντο Κινγκς και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη. Οι Πειραιώτες φέρονται να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, την ίδια στιγμή που το συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου στο Σακραμέντο μπορεί να μην ενεργοποιηθεί. Η σχετική προθεσμία για την αμερικανική ομάδα λήγει στις 10 Ιανουαρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, ώστε να ενισχυθούν στις θέσεις 4 και 5.

Το αγκάθι για την απόκτηση του Πετρούσεφ είναι ένα αυτή την στιγμή. Ο παίκτης πρέπει να μείνει ελεύθερος από τους Σακραμέντο!

Keywords
Τυχαία Θέματα