Ολυμπιακός: Μέσα Λαλά και Σωκράτης με ΟΦΗ!

Ολυμπιακός: Μέσα Λαλά και Σωκράτης με ΟΦΗ!vkonstanΣάβ, 02/06/2021 - 20:51

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εμπόδιο του ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League (07/02, 17.15, NS2HD) και ο Πέδρο

Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του για το συγκεκριμένο ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει απ' τους ποδοσφαιριστές του να προσεγγίσουν με ανεβασμένη διάθεση το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ωστόσο παράλληλα θέλει να εξυπηρετήσει τον προγραμματισμό του για την άμεση ενσωμάτωση των Κένι Λαλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο rotation.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει στο novasports.gr για τους δύο παίκτες, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τους δούμε άμεσα στην εξίσωση των Πειραιωτών, όπερ και εγένετο. Ο Λαλά και ο Παπασταθόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά. Είναι πιθανό, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Γάλλο, να πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός μέχρι την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για τη φάση των "32" του UEFA Europa League έχει μπροστά του τα ματς με ΟΦΗ, Άρη (κύπελλο) και Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Παπαδόπουλος, αλλά και οι Χολέμπας και Καραγύρης. 

Ο Χοσέ Χολέμπας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. 

Αναλυτικά η αποστολή: 

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Κένι Λαλά Σωκράτης Παπασταθόπουλος Αποστολή Ολυμπιακού ΟΦΗ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού! Με ενοχλήσεις έμεινε εκτός ο Χολέμπας. Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 20:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα