Ολυμπιακός: Με ψυχολογία για τη νίκη στην Τούμπα

Οι Πειραιώτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και στο συγκεκριμένο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την τρίτη φετινή τους νίκη επί των «ασπρόμαυρων» και δεύτερη στην Τούμπα, μετά το 4-1 της κανονικής περιόδου. Επίσης, πανηγύρισαν τη νίκη 2-1 στο ματς του

πρώτου γύρου των play off, ενώ είχαν ηττηθεί 4-2 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων τη φετινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ενδεχόμενη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα στα δυο ματς με ΑΕΚ εντός και Παναθηναϊκό εκτός, στα οποία θα θέλει μόνο τη νίκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς. Για το αριστερό άκρο της άμυνας προορίζεται ο Κίνι, του οποίου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη. Αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, τότε στο βασικό σχήμα θα βρεθεί ο Αποστολόπουλος.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 και τον Τζολάκη στην εστία. Οι Ρέτσος και Κάρμο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ροντινέι και Κίνι στα άκρα της άμυνας. Οι Έσε, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Ζέλσον Μαρτίνς, Μασούρα και Ναβάρο να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα