Ολυμπιακός: Για αυτό θέλει τον Όρτα ο Καρβαλιάλ

Ο 27χρονος μέσος της Μπράγκα έχει συνεργαστεί με τον Πορτογάλο τεχνικό κατά το παρελθόν, κάτι που σημαίνει πως ο Καρβαλιάλ γνωρίζει καλά ποιον παίκτη επιλέγει για το κέντρο του Ολυμπιακού. Ο Όρτα αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ως επιτελικός χαφ. Έχει ύψος 1,75 μέτρα και είναι δεξιοπόδαρος.

Ο Όρτα θα δώσει

ποιότητα στα κεντρικά χαφ των Πειραιωτών και παράλληλα θα βοηθήσει στο χτίσιμο του παιχνιδιού από τον άξονα. Ο Πορτογάλος παίκτης μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία και στην κυκλοφορία της μπάλας. Το σκοράρισμα δεν είναι στα προτερήματά του, όπως και οι τελικές πάσες. Επίσης, μπορεί να προσθέσει εμπειρία στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει τη φετινή σεζόν δυο γκολ και δυο ασίστ σε 22 αγώνες. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει δυο γκολ και μια ασίστ σε δώδεκα ματς. Συνολικά στην καριέρα του, ο Όρτα έχει 13 γκολ και 32 ασίστ σε 293 ματς. Με τη φανέλα της Μπράγκα έχει δέκα γκολ και 28 γκολ σε 219 αναμετρήσεις, ενώ έχει δυο γκολ και τρεις ασίστ σε 42 ματς με τη Βιτόρια Σετούμπαλ. Επίσης, έχει ένα γκολ και μια ασίστ σε 16 ματς με την Μπενφίκα και 16 συμμετοχές το Λος Άντζελες. Ο Όρτα δεν έχει κάποια συμμετοχή στην εθνική Πορτογαλίας.

Για τους λάτρεις του Football Manager, ο Όρτα παρουσιάζεται ένας παίκτης με πολύ καλή πρώτη επαφή, ντρίμπλα και πάσα.

Η καρτέλα του:

Keywords
Τυχαία Θέματα