Ολυμπιακός: Φημολογία για Μαρθελίνο

Η ήττα με 3-0 απ’ την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας έφερε κλυδωνισμούς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν η τελευταία μιας σειράς κακών βραδιών για την ομάδα του Μίτσελ. Η οργίλη αντίδραση των οργανωμένων του Ολυμπιακού

προς τον Ισπανό τεχνικό, είναι χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί και ίσως σύντομα τρέξουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα του προπονητή.

Ήδη κυκλοφορεί ως φημολογία το όνομα του Μαρθελίνο, ο οποίος έχει και στο πρόσφατο παρελθόν συνομιλήσει με τον Ολυμπιακό για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του λιμανιού. Ο 57χρονος τεχνικός δεν έχει εργαστεί τη φετινή σεζόν μετά το πέρασμα του απ’ την Μπιλμπάο, ενώ να σημειώσουμε πως στην καριέρα του έχει προπονήσει ομάδες μόνο εντός Ισπανίας.

Απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν ήδη κοιτάξει την αγορά των προπονητών με γνώμονα όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη και για την ώρα δεν υπάρχει αντίδραση στην ονοματολογία. Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Δευτέρα (13/02, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) θα συναντήσει εντός έδρας τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στον “ερυθρόλευκο” σύλλογο θέλουν το συγκεκριμένο ματς ν’ αποτελέσει επανεκκίνηση και όχι αφορμή για εσωτερικές διαμάχες. Ο απότερος στόχος είναι στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 25 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα, τόσο το κλίμα, όσο και η αγωνιστική εικόνα να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα