Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Μπελχαντά, φούντωσε η φημολογία

Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Μπελχαντά, φούντωσε η φημολογίαckaouΚυρ, 04/04/2021 - 01:25

Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά επανέρχεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αφου ο 31χρονος ακραίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαραϊ σε μια επεισοδιακή υπόθεση. 

Ο Μπελχαντά είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό

και το περασμένο καλοκαίρι, εντούτοις η υπόθεση του δεν ευδοκίμησε. Πλέον όμως οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν μια μεγάλη μεταγραφική ευκαιρία, καθότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Γαλατά μετά από κριτική που έκανε στην διοίκηση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου! 

 

 

O χρόνος θα δείξει για το αν οι Πειραιώτες θα μπουν στο κυνήγι της απόκτησης ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού όπως ο Μπελχαντά. Για την ιστορία, ο Μαροκινός έχει σκοράρει στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό ως παίκτης της Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2012-13. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά επανέρχεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αφου ο 31χρονος ακραίος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαραϊ σε μια επεισοδιακή υπόθεση. 

Article publish on Κυρ, 04/04/2021 - 01:25 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα