Ολυμπιακός: Από Δευτέρα στα “βάσανα”

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει εκπονήσει ένα δυνατό πρόγραμμα προπονήσεων από την προσεχή Δευτέρα, με αρκετές διπλές, ώστε να δουλέψει αρχικά έντονα στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Οι “ερυθρόλευκοι” θα πάρουν μερικές ανάσες την Κυριακή και εν συνεχεία θα πιάσουν δουλειά.

Παράλληλα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας για να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αναβαθμίσουν ποιοτικά το ρόστερ της

ομάδας.

Ασφαλώς τα ονόματα που παρελαύνουν από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά και από προτάσεις στα γραφεία της ομάδας είναι πολλά. Ωστόσο οι δύο άνδρες εξετάζουν ενδελεχώς τις κινήσεις που θα κάνουν για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Σίγουρα πάντως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει έναν εξτρέμ ως πρώτο στόχο και το όνομα του Ντε Φρούτος είναι από εκείνα που κάνουν σημαντικό “γκελ”. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Ντάρντερ, ο οποίος ναι μεν αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Χουάνγκ, αλλά αν έρθει είναι δεδομένο πως θα μπορέσει να ταιριάκει με τον Ιάπωνα χαφ του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα