Ολυμπιακός: Αντρέιλσον, Πίττας, Χεζέ και Μεντί στη λίστα σήμερα

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι έχει βγει στην αγορά και αναζητά παίκτες ποιοτικούς παίκτες σε όλες του τις γραμμές. Αυτό όπως είναι φυσιολογικό έχει διατηρήσει ανοιχτά τα ραντάρ των μανατζερικών γραφείων που συνεχίζουν να προτείνουν παίκτες στον Ολυμπιακό.

Σε σχέση όμως με το που αρχίζει και που τελειώνει η αλήθεια σε όλα τα δημοσιεύματα που καθημερινά βγαίνουν ιδιαίτερα στον διεθνή Τύπο,

το γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που δεν μπορούν να ασχολούνται με το να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν οτιδήποτε γράφεται.

Για μια ακόμα μέρα σήμερα αρκετά ονόματα γράφτηκαν. Έτσι μετά το σενάριο για τον Ιωάννη Πίττα στον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται να έκαναν πρόταση ύψους 550.000 ευρώ η οποία απορρίφθηκε.

Εν συνεχεία στη Βραζιλία είχαμε αναφορά για πρόταση του Ολυμπιακού για τον στόπερ Αντρέιλσον της Μποταφόγκο, η οποία επίσης απορρίφθηκε. Για την ιστορία ο 25χονος στόπερ κοστολογείται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σαντιάγκο Χεζέ, προφανώς ο 21 ετών επιθετικός της Ουρακάν είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό αλλά έχει και συγκεκριμένες δυσκολίες. Αφενός κοστολογείται με ποσό στα 8 εκατομμύρια ευρώ και αφετέρου για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται και ομάδες από την Ισπανία και την Πορτογαλία που σαφώς θα είχε προτεραιότητα ο Χεζέ εφόσον έπαιρνε την απόφαση φέτος να περάσει τον Ατλαντικό.

Τέλος, η έγκυρη Equipe, έγραψε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος τελικά, λίγες μέρες μετά την αθώωσή του για την υπόθεση που τον βάραινε, απόφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λοριάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα