Ολυμπιακός: "Ανάσα" Μαρτίνς εν όψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: "Ανάσα" Μαρτίνς εν όψει ΑΕΚvkonstanΔευ, 12/28/2020 - 18:28

Ο Ολυμπιακός έπιασε το πρωί της Δευτέρας δουλειά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη εν όψει της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ (03/01, 19.30, NS1HD).

Μια ομάδα παικτών ξεκίνησε τις ατομικές προπονήσεις από την Κυριακή, έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα και θέλοντας να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, λίγο πριν το ξεκίνημα των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων.  Οι Ματιέ Βαλμπουενά, Γιαν Εμβιλά, Μάριος Βρουσάι, Ούγκο Κάιπερς, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Όγκμουντουρ Κρίστινσον και Βασίλης Σουρλής "σήκωσαν μανίκια" από χθες. 

Σήμερα στο προπονητικό πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για τον Πέδρο Μαρτίνς. Προφανώς η... απαρτία έφερε χαμόγελα στον Πέδρο Μαρτίνς και όχι μόνο. Όπως είχε δηλώσει στην κάμερα των καναλιών Novasports, πριν το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, η ανησυχία για τυχόντα κρούσματα Covid-19 είναι πλέον πάντα παρούσα. Ωστόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν λάβει σαφείς οδηγίες υγειονομική φύσης από το ιατρικό επιτελείο και τα αρνητικά τεστ του ρόστερ, ικανοποιήσαν συνολικά το σύλλογο, λόγω της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος. 

Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Βαλμπουενά και Ντρέγκερ να επιστρέφουν ετοιμοπόλεμοι για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς. Όπως είχατε διαβάσει στο novasports.gr ο Ματιέ Βαλμπουενά πραγματοποίησε χωρίς πίεση την αποθεραπεία του στη Γαλλία και αν και ήταν έτοιμος εδώ και δέκα μέρες αποφασίστηκε να μην ταλαιπωρηθεί με συνεχόμενα ταξίδια, αλλά να συνεχίσει το πρόγραμμα του στη χώρα του. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έχει αποθεραπευτεί πλήρως πριν την παύση των εορτών και υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΑΕΚ Πέδρο Μαρτίνς Ματιέ Βαλμπουενά Μοχάμεντ Ντρέγκερ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Τα αποτελέσματα για Covid-19 και η πρόοδος αποθεραπείας συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, ανακούφισαν τον Πέδρο Μαρτίνς. Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 18:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα