Ολυμπιακός: Αυτά είπε ο Καρβαλιάλ στους παίκτες των Πειραιωτών στην πρώτη του ομιλία!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε δυναμικά τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, ανοίγοντας τα χαρτιά του στου Ρέντη. Ο νέος προπονητής των “ερυθρόλευκων”, στην πρώτη του επαφή με τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, επισήμανε σημαντικά σημεία που πρέπει να αλλάξουν στο παιχνίδι, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην άμυνα και την αντίδραση στο αμυντικό transition.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε ότι

υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν γρήγορα και επικεντρώθηκε στα λάθη που έχει εντοπίσει, στον τρόπο που πρεσάρουν οι παίκτες της ομάδας του και στην αντίδραση τους στο αμυντικό κομμάτι, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά όταν αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες.

Ο Καρβαλιάλ έχει ήδη ξεκινήσει το “σχέδιό” του για να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στον Ολυμπιακό και εμφανίζεται έτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θεωρεί ότι υπάρχουν στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και να εργαστεί για τις αλλαγές που απαιτούνται. Επιπλέον ο Καρβαλιάλ, ζήτησε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αυτά, Καρβαλιάλ, Πειραιωτών,olybiakos, afta, karvalial, peiraioton