Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το μοναδικό γκολ του Καραπιάλη απέναντι στην Ένωση (vid)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το μοναδικό γκολ του Καραπιάλη απέναντι στην Ένωση (vid)ageorgiΠαρ, 01/01/2021 - 00:06

Ο Βασίλης Καραπιάλης ήταν ο άνθρωπος των ντέρμπι και πάντοτε είχε μεγάλη απόδοση απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη. Μάλιστα απέναντι στους πράσινους και τον Δικέφαλο του βορρά είχε πετύχει από πέντε γκολ.

Απέναντι στην ΑΕΚ όμως σκόραρε μόλις μία φορά.

Ήταν στις 17 Μαρτίου του 1996, όταν ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Η "Ένωση" είχε μπει πιο δυνατά στο ματς, είχε προηγηθεί με τον Τσιάρτα στο 15ο λεπτό και είχε και δοκάρι με τον Κετσμπάγια. Κάπου εκεί χρειάστηκε να μιλήσει η προσωπικότητα του μάγου από τον Κάμπο.

Ήταν το 56ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Βασίλης Καραπιάλης έξω από την περιοχή έπιασε ένα χαμηλό αριστερό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε εκείνη τη μέρα ο Ολυμπιακός. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ που πέτυχε ο Καραπιάλης απέναντι στη ΑΕΚ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Το μοναδικό γκολ του Καραπιάλη απέναντι στην Ένωση Submitted by ageorgi on Πέμ, 12/31/2020 - 18:04 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_AEK_95_96_GOAL_TSIARTA_ME_… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Βασίλης Καραπιάλης συνήθιζε να σκοράρει στα μεγάλα ματς, αλλά απέναντι στην ΑΕΚ πέτυχε μόλις ένα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θυμηθείτε το. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Βασίλης Καραπιάλης συνήθιζε να σκοράρει στα μεγάλα ματς, αλλά απέναντι στην ΑΕΚ πέτυχε μόλις ένα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θυμηθείτε το.
Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 00:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα