Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Γκολ ο Λάκης, νικητής ο Παναθηναϊκός (vid)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Γκολ ο Λάκης, νικητής ο Παναθηναϊκός (vid)ageorgiΣάβ, 01/02/2021 - 15:08

Ο Ολυμπιακός μετά από επτά σερί πρωταθλήματα ήθελε και το όγδοο, αλλά θα έπρεπε να νικήσει την ΑΕΚ στη Ριζούπολη την 23η αγωνιστική για να

μη δώσει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει προβάδισμα. Οι πράσινοι εκείνη τη μέρα πέρναγαν από τη Νέα Σμύρνη με γκολ του Σανμαρτεάν.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε την ΑΕΚ και το ματς κινούνταν στην ισορροπία χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει τί θα γίνει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τελικά το ματς κρίθηκε στο 85ο λεπτό.

Δράστης ο Βασίλης Λάκης, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης η οποία για την ΑΕΚ ήταν νίκη γοήτρου απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά για τον Παναθηναϊκό ήταν νίκη τίτλου, καθώς πήρε προβάδισμα στη βαθμολογία και το κράτησε ως το τέλος για να επιστρέψει στα πρωταθλήματα μετά από επτά χρόνια.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Γκολ ο Λάκης, νικητής ο Παναθηναϊκός Submitted by ageorgi on Σάβ, 01/02/2021 - 14:21 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_AEK_03_04_GOAL_LAKI_NIKITI… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στο ματς της 23ης αγωνιστικής της σεζόν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Θυμηθείτε το γκολ του Λάκη στη Ριζούπολη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στο ματς της 23ης αγωνιστικής της σεζόν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Θυμηθείτε το γκολ του Λάκη στη Ριζούπολη. Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 15:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα