Όλιβερ Καν : “Κάναμε τα πάντα για τον Χάαλαντ”

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη κερδισμένη για την υπογραφή συμβολαίου με τον Έρλινγκ Χάαλαντα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νορβηγός έχει ανταποδώσει ήδη με 51 γκολ την φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τις αμοιβές σε ατζέντηδες, τον μισθό του, τον πατέρα του η μεταγραφή στόιχισε κοντά στα εκατό εκατομμύρια Ευρώ για την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γενικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ομάδα έκανε τα πάντα

για να αποκτήσει τον Νορβηγό αλλά δεν ήθελε να χαλάσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια οπότε, αποσύρθηκε.

“Κάναμε τα πάντα για τον Έρλινγκ Χάαλαντα αγγίζοντας τα οικονομικά μας όρια. Έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα εγκαταλείψουμε το οικονομικό πλάνο του συλλόγου όσον αφορά στην μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Δεν λειτουργεί έτσι η Μπάγερν. Υπάρχει μια φιλοσοφία και είναι ότι ξοδεύουμε όσα εισπράττουμε. Το να επενδύεις μεγάλο ποσό σε έναν μόνο παίκτη είναι μεγάλο ρίσκο πάντα. Όλα πρέπει να γίνουν με σοφία. Ο παίκτης πρέπει να ταιριάξει με την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Το όλο πακέτο ήταν υπερβολικό για εμάς. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις υπόλοιπες ομάδες” δήλωσε στην Εκίπ ο Όλιβερ Καν.

Keywords
Τυχαία Θέματα