Οι «Θρυλικοί Βετεράνοι» ένωσαν τρεις γενιές (video)

Τρεις γενιές ποδοσφαιριστών, αλλά και μπασκεμπολιστών του Ολυμπιακού συναντήθηκαν στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα στο facebook, «Θρυλικοί Βετεράνοι», η οποία αριθμεί 7.500 μέλη. Οι εμπνευστές της και οικοδεσπότες της εκδήλωσης, Αργύρης Καβαλάρης, Λάκης Κρυστάλης, Νίκος Μονοκρούσος και Κώστας Καλογερόπουλος «ταξίδεψαν» στο χρόνο όλους όσοι παραβρέθηκαν σε κέντρο εκδηλώσεων της Πάρνηθας. Κάτι που κάνουν σε
καθημερινή βάση με τις αναρτήσεις τους στο facebook σχετικές με την ιστορία των «ερυθρόλευκων».

Ο Αντώνης Γλύκας κρατούσε τη «μπαγκέτα» στη βραδιά, στην οποία τιμήθηκαν ο Πέτρος Καραβίτης, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Αντώνης Κασδοβασίλης, ο Χρήστος Αρβανίτης, ο Θόδωρος Παχατουρίδης, ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Πέτρος Μίχος, ο Κυριάκος Καραταιδης, ο Αντρέας Τσακμακίδης, ο Σινιτσα Γκογκιτς , ο Νικος Κριμιτζας , ο Θαν. Ασβεστάς ,η Σίσσυ Κρητικοπούλου για τον αείμνηστο πατέρα της, Μιχάλη Κρητικόπουλο, ο φροντιστής Πέτρος Ρηγούτσος, αλλά και παλαίμαχοι από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπως ο Αργύρης Καμπούρης, ο Γιάννης Παραγυιός, ο Σταύρος Ελληνιάδης και ο Βασίλης Ντάκουλας.

Απο τις αξιοσημείωτες στιγμές της βραδιάς ήταν οι παρεμβάσεις των Τάκη Νικολουδη και Τάκη Λεμονή. Ο πρώτος επικοινώνησε από Θεσσαλονίκη μέσω skype και τεχνικός του Ολυμπιακού με μήνυμα που έστειλε από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Δείτε στο βίντεο του novasports.gr συνεντεύξεις από την εξαιρετική βραδιά, αλλά την παρουσίαση της εκδήλωσης στην εκπομπή, «Ώρα των Πρωταθλητών».
Keywords
Τυχαία Θέματα