Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τη Λαμία

Πριν από τα προηγούμενα φετινά ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πολύ να φτάσουν στους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά πριν το εκτός έδρας ματς με την Κράσνονταρ έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο με 1-0, ενώ πριν την Τότεναμ, ίδρωσαν μέχρι να "γαζώσουν" τον Βόλο με πέντε γκολ. Στην πρώτη περίπτωση ο Μαρτίνς προχώρησε σε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα και τελικά μια από αυτές, ο Ελ
Αραμπί, του έδωσε το τρίποντο. Στη δεύτερη περίπτωση ο Πορτογάλος προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το βασικό του κορμό και έφτασε στην ευρεία νίκη επί των νεοφώτιστων από τη Μαγνησία.

Το Σάββατο το σενάριο είναι παρόμοιο, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο Φάληρο (20.30, NS2HD) και ακολουθεί ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς, αυτή τη φορά με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τρίτη στο Βελιγράδι. Μένει λοιπόν να δούμε αν ο Μαρτίνς θα φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα rotation, με την ομάδα του να προέρχεται από μια... μουδιασμένη εμφάνιση και ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών ο Πορτογάλος έχει ενεργοποιήσει μια σειρά ποδοσφαιριστών με τους Λοβέρα, Μπενζιά, Γκασπάρ, Κούτρη, Σουντανί, αλλά και τους Παπαδόπουλο και Τοροσίδη να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Είναι προφανές πως δεν θα γίνει καθολικό... face lift του αρχικού σχήματος. Ο Αβράαμ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει δίπλα στον Σεμέδο (τελευταία του συμμετοχή ήταν ημιτελής λόγω τραυματισμού, στις 23 Ιουλίου κόντρα στην Κράσνονταρ), ο Κούτρης στα αριστερά και ο Τοροσίδης στα δεξιά των αμυντικών άκρων (ας μην ξεχνάμε πως ο Γκασπάρ βρίσκεται σε ενδεκαδάτη κατάσταση).

Ο Καμαρά είναι υποψήφιος να δώσει ανάσες στον Μπουχαλάκη. Ο Γιασίν Μπενζιά είναι ένα πολύμορφικό εργαλείο στον άξονα και από τη στιγμή που έχει πάρει ήδη συμμετοχές (με Βόλο και Τότεναμ), μπορεί να αφήσει εκτός τον Βαλμπουενά ή ακόμα και τον Γκιλιέρμε ο οποίος έχει το 11/11 στα φετινά ματς των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ένας εκ των Μασούρα και Ποντένσε θα δώσει τη θέση του στον Σουντανί, ενώ θεωρείται δεδομένο πως ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί θ' αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, στην πέμπτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και τέταρτη στο αρχικό σχήμα!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή και αυριανή κυρίως προπόνηση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταθέτει τη δική του οπτική ζωντανά στα κανάλια Novasports, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 16.30.
Keywords
Τυχαία Θέματα