Οι προτάσεις Ζαννιά προς τις Ενώσεις και τα σωματεία-μέλη

Σε συγκεκριμένες προτάσεις προς τις Ενώσεις και στα σωματεία-μέλη της ΕΦΟΑ, προχωρεί ο Σπύρος Ζαννιάς και ζήτησε να υποβληθούν απόψεις και νέες προτάσεις από τη μεριά τους, έτσι ώστε να εκφραστεί ολόκληρη η οικογένεια του τένις γύρω από το θέμα των "Seniors". Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας θα προτείνει στο Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και στην Εθνική Επιτροπή Διοίκησης τα εξής:

- Να δημιουργηθεί επιτροπή Βετεράνων (SENIORS) στην Ε.Φ.Ο.Α., σύμφωνα
με τον Γενικό Κανονισμό της.
- Όλες οι διοργανώσεις που αφορούν σε ενήλικες αθλητές (SENIORS) να τεθούν υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.
- Οι Ενώσεις και τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α, να διοργανώσουν βαθμολογούμενα πρωταθλήματα SENIORS σε ολόκληρη την Επικράτεια.
- Όλες οι διοργανώσεις να γίνονται σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία, με τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (Tennis Europe) και πάντα κάτω από την Διεθνή Ομοσπονδία (International Tennis Federation).
- Όλες οι διοργανώσεις Ιδιωτικών Φορέων να εγκρίνονται από την Ε.Φ.Ο.Α., σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία και τους Κανονισμούς των ανωτέρω Διεθνών Φορέων.
- Ο γενικός γραμματέας και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βετεράνων (SENIORS) κ. Δημήτρης Σταματιάδης να εισηγηθεί τα ανωτέρω, μετά από διάλογο, στα αρμόδια εκλεγμένα όργανα της Ε.Φ.Ο.Α.
Keywords
Τυχαία Θέματα