Οι Λονδρέζοι σπρώχνουν «χαρτί»

Οι αγγλικές ομάδες και επί του πρακτέου οι λονδρέζικες είναι έτοιμες να σπρώξουν πολλά εκατομμύρια προκειμένου να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο. Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ με γεμάτα ταμεία, ετοιμάζουν μεγάλες μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της νέας περιόδου.
Σύμφωνα με την Daily Mail η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση 73 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον βραζιλιάνο τερματοφύλακα Άλισον, της Ρόμα. Οι «μπλε» θέλουν το νούμερο ένα της σελεσάο ως αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά που φεύγει για
την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα η Άρσεναλ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Λούκας Τορέιρα της Σαμπντόρια, επιθυμώντας να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Ρεάλ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν καταθέσει για τον Ουρουγουανό μέσο πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ στην ιταλική ομάδα η οποία την έχει κάνει αποδεκτή. Η Άρσεναλ μάλιστα πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα τον ανακοινώσει αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ουρουγουάη θ’ αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Γαλλία στις 6 Ιουλίου.

Στον χορό των εκατομμυρίων και η Τότεναμ η οποία σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα La Nueva είναι έτοιμη να προσφέρει 33 εκατομμύρια στην Πόρτο για την απόκτηση του Φερνάντο Κιντέρο. Βέβαια ο Κολομβιανός διεθνής παίζει δανεικός στην Ρίβερ Πλέιτ η οποία έχει οψιόν αγοράς του από τους «δράκους» μόλις 4 εκατομμύρια ευρώ. Το πιθανότερο είναι η Ρίβερ να την ενεργοποιήσει και στην συνέχεια να καρπωθεί εκείνη ένα μεγάλο ποσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα