Οι χαρακτήρες του "Dr. Stone" ανανεώθηκαν για την anime μεταφορά

Τα πρώτα σχέδια αποκαλύφθηκαν.

Ένα ακόμα manga θα αναβιώσει σε anime, σύμφωνα με το comicbook, για να μεταφέρει με ακόμα περισσότερη δράση στο κοινό τις περιπέτειες δύο μαθητών που προσπαθούν να σώσουν έναν πετρωμένο κόσμο.

Πρόκειται για το "Dr. Stone", του Riichiro Inagaki, μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που έκανε το ντεμπούτο του στο Weekly Shonen Jump της Shueisha στις 6 Μαρτίου του 2017. Οι δύο συμμαθητές

και φίλοι, Taiju Oki και Senku Ishigami, βρίσκονται αντιμέτωποι με την άφιξη της 'μεγαλύτερης κρίσης', όταν μία άγνωστη πηγή φωτός πετρώνει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

本日発売の週刊少年ジャンプ10号の誌面にて、千空・大木大樹・小川 杠・獅子王 司の4キャラクターの最新設定画を一挙公開しました!

まずは主人公・千空(CV:小林裕介)をご紹介!豊かな表情はもちろん、特徴的な髪形や、腰回りの道具にもご注目下さい!https://t.co/4r8gbl87at#ドクターストーンpic.twitter.com/asNXedILZe

— アニメ「Dr.STONE」公式 (@STONE_anime_off) 4 Φεβρουαρίου 2019

Η πρώτη τους αποστολή είναι να δραπετεύσουν από την πέτρινη αιχμαλωσία τους. Η δεύτερη τους, να σώσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους. Και αφού τα καταφέρουν; Να επαναφέρουν τον πολιτισμό, αφού έχουν περάσει αμέτρητα χρόνια από το συμβάν που τους έφερε σε αυτή την κατάσταση.

【設定画:大木大樹】つづいて、千空の幼馴染にして体力自慢、大木大樹(C V:古川 慎)の設定画はこちらです!筋肉質な体型が特徴です。

全人類が石化した世界で、科学少年・千空とのコンビで繰り広げる冒険を、ぜひお楽しみに!!https://t.co/4r8gbl87at#ドクターストーンpic.twitter.com/TQLkplEmMs

— アニメ「Dr.STONE」公式 (@STONE_anime_off) 4 Φεβρουαρίου 2019

Τα σχέδια για την ιστορία του Inagaki έχει επιμεληθεί ο καλλιτέχνης Boichi (το πραγματικό του όνομα, Mujik Park), και τα προσχέδια για το anime έχουν ήδη βρει το φως της δημοσιότητας. Παραπάνω θα δείτε αυτά των Senku και Taiju, ενώ παρακάτω των Yuzuriha Ogawa και Tsukasa Shishio.

【設定画:小川 杠】今回公開するキャラクターでは紅一点となる、小川 杠(CV:市ノ瀬 加那)の設定画はこちらです!

丸みを帯びたシルエットや、可愛らしい表情が印象的!千空や大樹たち、個性溢れるキャラクターとの掛け合いも、ぜひお楽しみに!#ドクターストーンhttps://t.co/4r8gbl87atpic.twitter.com/hlT9ilrQGd

— アニメ「Dr.STONE」公式 (@STONE_anime_off) 4 Φεβρουαρίου 2019

Το manga τρέχει ακόμα στο Weekly Shonen Jump, ενώ τα κεφάλαια του που έχουν ήδη εκδοθεί έχουν ενοποιηθεί σε τόμους από τη Viz Media. Το anime θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο Καλοκαίρι του 2019 και περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.

【設定画:獅子王 司】そして、こちらが獅子王 司(CV:中村悠一)のキャラクター設定画です!鋭い視線と、大樹よりも一回り大きい体躯がド迫力!

立ち姿では、首を少し前のめりにして、早くも臨戦態勢…!?アニメ本編での躍動もぜひご期待ください!https://t.co/4r8gbl87at#ドクターストーンpic.twitter.com/dx9FqE8Rfa

— アニメ「Dr.STONE」公式 (@STONE_anime_off) 4 Φεβρουαρίου 2019

Κατά την επίσημη σύνοψη της Viz Media για τη σειρά, "Μία μοιραία μέρα, όλη η ανθρωπότητα πέτρωσε από μία εκτυφλωτική λάμψη φωτός. Μερικές χιλιετίες μετά, ο μαθητής του λυκείου Taiju αφυπνίζεται και βρίσκεται σε έναν κόσμο από αγάλματα. Ωστόσο, δεν είναι μόνος του! Ο φίλος του Senku, με την αγάπη του για την επιστήμη, έχει ήδη ξυπνήσει εδώ και μερικούς μήνες και έχει ένα μεγάλο σχέδιο στο μυαλό του- να επανεκκινήσει την ανθρωπότητα με τη δύναμη της επιστήμης!".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Τα πιο δημοφιλή anime του Crunchyroll ανά χώρα για το 2018 Οι ήρωες του "Digimon Adventure" μεγάλωσαν για τη νέα ταινία 20+1 anime που έγιναν 10 ετών το 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα