Οι απλήρωτοι, οι αγχωμένοι και οι... τελειωμένοι!

Ο τίτλος του σημειώματος θα μπορούσε να είναι αν όχι ολόκληρη η εικόνα της εφετινής σεζόν για τους big 4, τουλάχιστον αυτή της 24ης αγωνιστικής.

Στον Παναθηναϊκό κολλάει το "απλήρωτοι", οι οποίοι αν και τέτοιοι συνεχίζουν να... τραγουδούν ακόμα, όπως τα... κουρέλια!

Και το έκαναν με εμφατικό τρόπο μέσα στο Καραϊσκάκη, παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Θα έπρεπε να γράψω και το "εξαφανισμένη" για την διοίκηση του τριφυλλιού, αλλά θα μεγάλωνε ο τίτλος κι έτσι κι αλλιώς όλοι ξέρουν πια για την διοικητική εγκατάλειψη των πρασίνων.

Στους
δικέφαλους, με πρώτο τον ΠΑΟΚ, κολλάει το "αγχωμένοι". Η ομάδα του Λουτσέσκου γνώριζε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρναγε και από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αλλά μάλλον δεν ήταν όσο έτοιμη έπρεπε για την δική της επανάσταση!

Αλλά όταν είσαι πίσω στο σκορ και ισοφαρίζεις στο 96΄ κάνεις τα πάντα για να κρατήσεις τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας κι όχι να τα χάσεις όλα στο επόμενο λεπτό.

Και η ΑΕΚ όμως, ενώ γνώριζε ότι ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τρεις βαθμούς στην Τρίπολη, έκανε δύσκολη τη ζωή της κερδίζοντας με το φτωχό 1-0 τον Πανιώνιο που την άγχωσε ως το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ.

Τουλάχιστον η Ένωση (σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ) το πέτυχε, αλλά ήταν το δεύτερο σερί ματς μετά το Περιστέρι που δεν έδειξε την σημαντική ανωτερότητά της σε σχέση με τον αντίπαλο.

Για τον Ολυμπιακό κολλάει το "τελειωμένοι" διότι με εξαίρεση την εικόνα του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η πορεία του στο υπόλοιπο της περιόδου ήταν διαρκώς φθίνουσα, αφού και στην αήττητη περίοδο του Λεμονή (εντός Ελλάδος) απλά διαχειρίστηκε τους αγώνες και ουδέποτε επιβλήθηκε των αντιπάλων του.

Η κυνική παραδοχή του Γκαρθία και του Μποτία για την κακή φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά και αυτή του προπονητή του Ολυμπιακού για ένα "ρόστερ που ίσως δεν είναι καλύτερο από παλιά ή των άλλων ομάδων" φανερώνει μια αυτοκριτική που είναι δεδομένο ότι θα οδηγήσει σε αλλαγές στους πρωταθλητές.

ΥΓ: Ο εφετινός Αστέρας έδωσε απαντήσεις σε όλους τους μεγάλους που του έλεγαν διάφορα επειδή στα μεταξύ τους παιχνίδια έκανε σε όλους τη ζωή δύσκολη!
Keywords
Τυχαία Θέματα