Οι "'Αγιοι" φρέναραν τους "κόκκινους διάβολους"

Κάθε αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με την Σαουθάμπτον τα τελευταία χρόνια στο Ολντ Τράφορντ έχει συντελεστή δυσκολίας πέραν από τις όποιες ποιοτικές αξίες των δύο ομάδων. Έτσι έγινε και φέτος όπου ο δύο ομάδες έμειναν στο 0-0

Η δύναμη της παράδοσης; Οι συγκυρίες, ή κάτι από όλα; Η ομάδα του Μουρίνιο για άλλη μια φορά βρήκε μπροστά και το απρόοπτο πέρα από τα όποια εμπόδια των «Άγιων» σε ένα γήπεδο όπου την τελευταία τετραετία είχαν νικήσει δύο φορές κι απέσπασαν μια ισοπαλία στην Premier League!

Τώρα, το πρώτο πρόβλημα των γηπεδούχων ήρθε από τον τραυματισμό του Λουκάκου μόλις
στο 12ο λεπτό.
Η είσοδος του Ράσφορντ άλλαξε κάπως το σχήμα της επίθεσης με τον γκολκίπερ Μακ Κάρθι να σώζει το πρώτο καλό σουτ των γηπεδούχων από τον Μάτα στο 23ο λεπτό.

Δέκα λεπτά αργότερα η Γιουνάϊτεντ ζήτησε πέναλτι μάλλον δίκαια αφού η μπάλα βρήκε έπειτα από σουτ του Λίγκαρντ στο χέρι του Ιάπωνα αμυντικού Γιοσίντα.

Χωρίς αλλαγές και με διάθεση να πιέσει στην επανάληψη η ομάδα του Μουρίνιο χρειάστηκε την οξυδέρκεια του τερματοφύλακάς της, Ντε Χέα στο 49’ όταν ο Λογκ βρέθηκε μόνος απέναντί του αλλά ο Ισπανός έδιωξε περισσότερο με το ένστικτο και την κλάση του!

Όσο περνούσε η ώρα τόσο οι 70 χιλιάδες θεατές στο «θέατρο των ονείρων» ένιωθαν τον… εφιάλτη μιας ακόμα απώλειας απέναντι στην Σαουθάμπτον η οποία αμύνονταν όσο έπρεπε κι έβγαινε στην κόντρα όπως μπορούσε.

Στο 81ο λεπτό σωστά ακυρώθηκε γκολ του Πογκμπά αφού ο ακριβοπληρωμένος Γάλλος ήταν ακάλυπτος σπρώχνοντας εξ επαφής τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια της Γιουνάϊτεντ στην Premier League αυξάνει τους προβληματισμούς αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε δέκα μέρες είχαν προηγηθεί, ο αποκλεισμός της από την Μπρίστολ Σίτι στο Λιγκ Καπ και οι ισοπαλίες με την Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ και την Λέστερ εκτός έδρας!

Στα συγκεκριμένα ματς δέχθηκε έξι τέρματα ανταποδίδοντας τα πέντε! Κόντρα στους "Άγιους" δεν δέχθηκε γκολ αλλά ούτε σκόραρε. Κι ας κοστίζουν οι επιθετικοί της όσο κάνει όλη η ομάδα του Σαουθάμπτον, μαζί με το "St. Mary's stadium"!
Keywords
Τυχαία Θέματα