Όγκαστ: «Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα»

Όγκαστ: «Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα»basket1thanosΤετ, 03/10/2021 - 13:43

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ζακ Όγκαστ:

«Πολύ καλή ομάδα επιθετικά με σωστά προσανατολισμένους γκάρντ. Προσπαθούμε να μάθουμε το σύστημα τους. Βάλαμε στο παιχνίδι μας κάποια πράγματα που νομίζουμε ότι μπορούν να είναι αποδοτικά. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε ότι έχουμε, στο σύστημα μας και σε ότι λέει ο προπονητής μας.

Νομίζω ότι

αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε που είμαστε σαν ομάδα. Αποκτάμε ταυτότητα και είμαστε σχεδόν πλήρεις, δηλαδή είμαστε μετά από καιρό και πάλι υγιείς. Νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και καλά.»

Για τα «κλειδιά» της αναμέτρησης:

«Ναι νομίζω ότι θα είναι το κλειδί να περιορίσουμε τους γκαρντ της Μακάμπι. Να ελέγξουμε τον ρυθμό στην επίθεση και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζακ Όγκαστ στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Μπάμπη Σαραντινάκη για το αυριανό παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (11/03, 21:00, Novasports). Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 13:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα