ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1: «Γέλασαν» τελευταίοι οι Περιστεριώτες (hls)

Ο ΟΦΗ δεν συνέχισε την καλύτερη δυνατή αρχή που έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και ο Ατρόμητος έφυγε από το Ηράκλειο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), χάριν στο γκολ του Γουμπιτάνα στο 86′. Η κρητική ομάδα έφτασε τους 8 βαθμούς, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε,

μόλις, τους δυο βαθμούς, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο (4).

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα, ήταν από τον Ατρόμητο στο 4′ με Αντζιέλσι και την απόκρουση του Πασαλίδη, ενώ στο 12′, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρία για γκολ με τον Φελίπε που έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στα σώματα και στη συνέχεια ο Μπάκιτς εκτέλεσε άουτ εκτός περιοχής. Στο 29′, ο Πασαλίδης πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση, όταν ο Ρομπάιγ εκτέλεσε, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα Σωτηρίου, αλλά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, ο αμυντικός του ΟΦΗ. αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του.

Στο 33′, από την σέντρα ακριβείας του Αμπάντα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Φελίπε πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 47′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Βαλένσια να κάνει το σουτ, την μπάλα να βρίσκει στον Αμπάντα και να σταματά στο δοκάρι του Σωτηρίου. Δέκα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί, με τον Βούρο και Τοράλ να συδυάζονται υπέροχα, ο Ισπανός πλάσαρε, ο Τσιντώντας απέκρουσε, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι να φεύγει κόρνερ.

Οι Περιστιερώτες προσπαθούσαν να αντιδράσουν στο γκολ του ΟΦΗ από το πρώτο μέρος, με τους Κρητικούς από την άλλη να διαχειρίζονται το προβάδισμά τους. Στο 77′ μάλιστα είχαν και δεύτερο δοκάρι. Ο Μοσκέρα έκανε το σουτ από τα αριστερά της περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Τσιντώτα. Ο Ατρόμητος απείλησε ένα λεπτό αργότερα με τον Γιουμπιτάνα, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε.

Στο 86′, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Γιουμπιτάνα πήρε την μπάλα στα δεξιά από τον Έντερ, έκανε το διαγώνιο σουτ και σκόραρε. Οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο νέο προβάδισμα αμέσως μετά αλλά ο Καρώ δεν βρήκε την μπάλα σε κενή εστία.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (65′ Γκλάζερ), Γαγιέγος (81′ Θοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (80′ Νέιρα), Φελίπε (72′ Μοσκέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (46′ Κούντε), Ρομπάιγ (74΄ Βέργος), Καμαρά (64′ Γιουμπιτανά), Βαλένσια (81′ Κουέν), Αντζιέλσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα