Ο Βασίλης και η «βασίλισσα»

Ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη στην διάθεσή του υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης Αγωνιστικής της Euroleague (21:00, Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν στην διάθεσή τους τον αρχηγό τους ως τώρα στην ευρωπαϊκή σεζόν, όμως ο Σπανούλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει το παρών στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Η
ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, παρά τις απουσίες με κορυφαία αυτή του «κάπτεν» της, τα έχει καταφέρει μια χαρά ως τώρα και απόψε αναζητά την πέμπτη σερί νίκη της για να πιάσει ξανά στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ με ρεκόρ 9-2. Τα προβλήματα πάντως για άλλη μία φορά δεν λείπουν, καθώς πέραν του μακροχρόνια απόντος Τιλί, λείπει και ο Αγραβάνης, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Παπαπέτρου, με τον Μάντζαρη όμως να επιστρέφει.

Αντίθετα, η «βασίλισσα» δεν τα έχει πάει τόσο καλά εν μέσω προβλημάτων λόγω τραυματισμών, καθώς μετρά δύο σερί ήττες και συνολικά πέντε στα τελευταία έξι παιχνίδια, υποχωρώντας χαμηλά στην βαθμολογία. Τα προβλήματα δεν λείπουν και σήμερα για τον Πάμπλο Λάσο, καθώς είναι απόντες οι Γιούλ, Ράντολφ, Αγιόν και Κούζμιτς, με τον Ρούντι να έχει και αυτός ενοχλήσεις.

Όσον αφορά το παρελθόν, οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο ιστορικό αναμετρήσεων, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων και τρεις τελικούς, με την Ρεάλ να έχει δύο νίκες έναντι μίας του Ολυμπιακού.

Από το 2000 οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 25 φορές με την Ρεάλ να έχει 14 νίκες και τον Ολυμπιακό 11. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 10 νίκες και 2 ήττες, η τελευταία στην περσινή κανονική περίοδο με 79-73 στις 24/3/2017.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Αναντόλου Εφές, Novasports3HD
21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (#OLYRMB), Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr
22:00 Μπαρτσελόνα – Φενερμπαχτσέ, Novasports3HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)
Keywords
Τυχαία Θέματα