Ο «βασιλιάς» του Γουίμπλετον, Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε και αποθεώθηκε (video)

Ο Ελβετός μαέστρος, οκτώ φορές πρωταθλητής του Wimbledon, έγινε δεκτός πίσω με ένα παρατεταμένο standing ovation από το κοινό που τον λάτρευε.

Αφού αποχαιρέτησε το τένις Grand Slam το 2021, ο Φέντερερ βρέθηκε ξανά στο Royal Box, εκπληρώνοντας τα όνειρα των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Καθώς η υπερασπίστρια

του τίτλου στις γυναίκες Elena Rybakina ξεκινούσε την υπεράσπισή της, ο Φέντερερ παρουσιάστηκε μαζί με την, πριγκίπισσα της Ουαλίας, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά βασιλικής καταγωγής στην περίσταση.

Ενώ το κοινό χειροκρότησε ευγενικά την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον, ήταν ο Φέντερερ που έκλεψε τις εντυπώσεις, λαμβάνοντας ένα συγκλονιστικό παρατεταμένο χειροκρότημα ως ένας πραγματικός ζωντανός θρύλος του αθλήματος.

Η επιστροφή του Φέντερερ στο Centre Court όχι μόνο αναζωπύρωσε νοσταλγικές αναμνήσεις αλλά συμβόλισε και τη διαρκή κληρονομιά που έχει χτίσει στο Wimbledon.

Αν και η επιστροφή του Φέντερερ είχε τελετουργικό χαρακτήρα, λειτούργησε ως υπενθύμιση της τεράστιας επίδρασης που είχε στο άθλημα και του σεβασμού που τον διακατέχει. Η κληρονομιά του θα είναι για πάντα συνυφασμένη με την ιστορική ιστορία του Γουίμπλεντον, όπου πέτυχε πρωτοφανή επιτυχία και χάραξε το όνομά του στο πάνθεον των μεγάλων του τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα