Ο Τζόνι Ντεπ κατρακυλά! Πήγε στην πρεμιέρα του μεθυσμένος

O Τζόνι Ντεπ πήγε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί Murder on the Orient Express, που έγινε στο Λονδίνο, κυριολεκτικά υποβασταζόμενος.

Ο 54χρονος ηθοποιός έφερε τους πάντες σε αμηχανία κατά την άφιξή του καθώς πιθανότατα ήταν μεθυσμένος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει ούτε τα βήματά του.

Ο ηθοποιός φορούσε σκουρόχρωμο κοστούμι, με το παπιγιόν να πέφτει άλυτο στο στέρνο του.

Προσπαθούσε
να βρεθεί δίπλα στους συμπρωταγωνιστές του Τζούντι Ντεντς, Πενέλοπε Κρουζ και Κένεθ Μπράνα, αλλά η κατάστασή του ήταν θλιβερή. «Όλοι σκέφτηκαν ότι έπινε», είπε πηγή μιλώντας στη Sun.

Τα σχόλια συνεχίστηκαν και μέσα στην αίθουσα του Royal Albet Hall, καθώς ο Ντεπ προειδοποιήθηκε τρεις φορές να σβήσει το τσιγάρο του από τους υπεύθυνους και εκείνος τους αγνοούσε επιδεικτικά συνεχίζοντας να καπνίζει, παρόλο που ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο ηθοποιός φέρεται να είναι ακόμα απελπισμένος από τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, και να έχει κακή ψυχολογία λόγω της δικαστικής διαμάχης με πρώην μάνατζέρ του.

Πηγή: www.news.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα