Ο σκηνοθέτης του Sunset Overdrive και η Microsoft ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η εταιρεία πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος στο καινούργιο της studio.

Ο σκηνοθέτης του Sunset Overdrive, Drew Murray, μόλις έγινε μέλος του Initiative, του καινούριου development studio της Microsoft.

Ο

Murray, ο οποίος έχει δουλέψει στα Ratchet & Clank και Resistance, έκανε την ανακοίνωση στο Twitter:

Moments away from starting my new job at @MSStudiosBlog The Initiative! pic.twitter.com/NaMsH3Xytd

— Drew Murray (@PlaidKnuckles) 19 Νοεμβρίου 2018

Είναι ο πιο πρόσφατος στη λίστα των κορυφαίων ονομάτων που έχει προσλάβει η Microsoft. Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο παραγωγός του God of War, Brian Westergaard, ο writer του Red Dead Redemption, Christian Cantamessa, και ο σκηνοθέτης του καινούριου Tomb Raider, Dan Neuburger.

Το Initiative είναι το νέο "AAAA" studio το οποίο έχει έδρα στη Santa Monica, και φαίνεται ότι έχει σκοπό να ανταγωνιστεί τα πρόσφατα exclusive του PS4.

Η κίνηση αυτή αποτελεί προφανώς μια προσπάθεια της Microsoft να εξασφαλίσει τα exclusive, στα οποία τόσα χρόνια υστερούσε. Εκτός από τη δημιουργία του Initiative, η εταιρεία αγόρασε το studio που δημιούργησε το Forza Horizon όπως επίσης και την Obsidian.

Περισσότερα σχετικά νέα αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στη βδομάδα, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN Greece Bendy and the Ink Machine - Launch Trailer (PEGI) Ήρθε το τέλος του Steam Link Το ΝΒΑ 2Κ τώρα σε iOS και σύντομα σε Android

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα