Ο Μανιάνι θα διευθύνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Έναν διαιτητή με σημαντικά ματς στο ενεργητικό του επέλεξε η ΚΕΔ για το μεγάλο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Μαριάνι, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι. Στο VAR θα είναι ο Εουγκένιο Αμπατίστα με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος.

Ο

41χρονος Ιταλός έχει σημαντικούς αγώνες στο ενεργητικό του φέτος με τρεις ορισμούς στο Champions League, καθώς και το Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο ματς στην Stoiximan Super League. Πάντως έχει διευθύνει ξανά αναμέτρηση ελληνικής ομάδας στις 8/8/2019, στο Μόλντε-Άρης 3-0, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου με τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο VAR, στο Βόλος-ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Μαλούτας με τον Γιώργο Τζοβάρα στο VAR και στο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα ο Κωνσταντίνος Κατοίκος με τον Πέτρο Τσαγκαράκη στο VAR.

Ο Βασίλης Φωτιάς θα είναι διαιτητής στο Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης (VAR ο Σπύρος Ζαμπαλάς), ο Τάσος Σιδηρόπουλος στο Λεβαδειακός-ΟΦΗ (VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης) και ο Στάθης Γκορτσίλας στο Παναιτωλικός-Λαμία (VAR ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα