Ο Λυκογιάννης επικράτησε του Μανωλά! Μεγάλο τρίποντο της Κάλιαρι επί της Νάπολι.

Σπουδαία νίκη πήρε η Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη επί της Νάπολι του Κώστα Μανωλά μέσα στο Σαν Πάολο με 1-0 (οι δύο Έλληνες παίκτες αγωνίστηκαν επί 90 λεπτά). Οι γηπεδούχοι άγγιξαν τις 20 τελικές προσπάθειες και είχαν δύο δοκάρια με τον Μέρτενς, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας της Σαρδηνίας, Ρόμπιν Όλσεν βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

Η Νάπολι είχε τρεις ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ήταν πραγματικά καταιγιστική και σφυροκόπησε την αντίπαλο της χωρίς όμως
αποτέλεσμα. Ο Κάρλο Αντσελότι πέρασε στο ματς τους Μίλικ και Γιορέντε, ενώ οι Μανωλάς και Κουλιμπαλί απείλησαν ουκ ολίγες φορές με κεφαλιές από εκτελέσεις κόρνερ.

Τελικά το γκολ ήρθε από τον Κάστρο στο 88ο λεπτό μετά από αντεπίθεση και ασίστ του Νάντες. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Κουλιμπαλί, ο οποίος είχε περάσει στο ημίχρονο στο ματς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε το σερί τριών νικηφόρων ματς για την Νάπολι, ενώ η Κάλιαρι έφτασε αντίστοιχα τις τρεις συναπτές νίκες, φτάνοντας τους παρτενοπέι στη βαθμολογία με εννέα πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα